Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg Bellevue op Facebook & Instagram.

Heropening per 1 juni – we mogen weer!

Nooit eerder beleefden we zo’n rustig voorjaar… Maar na weken gedwongen thuiszitten en afwachten lijkt het erop dat we langzaamaan eindelijk weer aan de slag mogen. Als de ontwikkelingen rondom het coronavirus ten gunste doorzetten, mogen we u per 1 juni weer in ons restaurant ontvangen!

De heropening zal nog de nodige beperkingen kennen. We mogen de komende weken nog slechts een beperkt aantal gasten ontvangen en nemen uiteraard alle mogelijke hygiëne en veiligheidsmaatregelen. Het creëren van voldoende ruimte tussen de gasten zal in ons restaurant in elk geval zeker geen probleem zijn, zeker niet als het zulk mooi terrasweer blijft!

Wilt u in alle rust van onze gastronomie genieten, denk dan ook eens aan onze lunch mogelijkheid! De middag is vaak nog net wat rustiger dan de avond. Met het mooie weer, heeft u bovendien de mogelijkheid buiten op ons terras te genieten van de ruimte en ons prachtige uitzicht. Bekijk ons actuele Lunchmenu, het 3 gangen Bib Gourmand Menu of het Menu Bellevue.

Verder worden uiteraard de noodzakelijke maatregelen getroffen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Zo wordt bij het inplannen van reserveringen een spreiding van een kwartier in aankomsttijd aangehouden, zodat we u in alle rust, goed kunnen ontvangen. Wie het eerste komt…… Snel reserveren dus!