Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg Bellevue op Facebook & Instagram.

Sluiting Restaurant Bellevue

Lieve gasten,

Laten we beginnen u namens het team van Bellevue een gelukkig, gezond en succesvol 2021 toe te wensen. We hopen dat u ondanks alles heeft genoten van de feestdagen.

Verder willen we u informeren dat wij besloten hebben om ons restaurant definitief te sluiten in 2021. Bellevue gaat door met take-away en vakantie appartementen.

De jaarwisseling is natuurlijk bij uitstek het moment om te evalueren, plannen te maken en plannen bij te stellen. Zo ook bij ons. Als ondernemer ben je altijd bezig na te denken over de toekomst, waar wil je naartoe, wat wordt de volgende stap? Wat gaat er goed en waar liggen kansen? Hoe zie je de toekomst? Allemaal vragen die ook bij ons al lang speelden, maar door de coronacrisis steeds concreter zijn geworden.

Ons hart ligt bij de horeca en we genieten ontzettend van het ontvangen en verwennen van onze gasten. Tegelijkertijd is het niet een vak dat je eeuwig vol kunt houden, zeker niet als je het goed wilt doen. We beschikken bovendien over een locatie in het Heuvelland die ook andere kansen biedt. De gebeurtenissen van afgelopen jaar hebben onze plannen in een stroomversnelling doen raken. We hebben besloten ons restaurant te sluiten en ons volledig te richten op vakantieappartementen. Wel gaan we door met het aanbieden van afhaalmenu’s.

We willen onze trouwe gasten heel hartelijk bedanken voor alle steun en gezelligheid. We hebben ervan genoten u in Restaurant Bellevue te mogen verwennen.

De komende maanden koken we door, met alles wat we in ons hebben! We hopen u nog veelvuldig van smakelijk take-away te mogen voorzien. Vanaf 1 maart sluiten we onze keuken en start de verbouwing van het voormalige restaurant. De bestaande appartementen blijven open en beschikbaar. Na de verbouwing zetten we onze zaak voort met 5 vakantie appartementen en pakken we het leveren van take-away weer op.

We nemen afscheid van ons restaurant, maar de gastvrijheid blijft.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via receptie@restaurantbellevue.eu of 045 544 1537.

Nogmaals dank voor alle fijne jaren in ons restaurant en graag tot ziens!

Met hartelijke groet,
Sylvia en Richard van de Velde.