Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg Bellevue op Facebook & Instagram.

Horecasluiting verlengd, Moederdagmenu vervalt.

Dinsdagavond is bekend gemaakt dat de verplichte sluiting van de horeca wordt verlengd tot ten minste 20 mei. Geen verrassing, wel een tegenvaller. De frustratie en het ongeduld in het team zijn groot nu we weer zeker een maand onze passie niet kunnen uitvoeren, de prachtige voorjaarsweken werkeloos voorbij zien glijden en ook een streep moeten zetten door het geplande Moederdagmenu…

Eventuele reserveringen tot en met 20 mei (inclusief reserveringen voor het Moederdagmenu) komen automatisch te vervallen.

We hebben de afgelopen tijd vaak de vraag gekregen waarom we geen speciale acties hebben ondernomen, bijvoorbeeld met cadeaubonnen. Natuurlijk hebben ook wij hierover nagedacht. Maar wanneer we straks (waarschijnlijk stapsgewijs) weer open mogen, zullen we alle inkomsten hard nodig hebben om leveranciers te betalen en de zaak weer op gang te trekken. Liever dan te leven op krediet, houden we ons rustig en doen we het zuinig aan totdat we straks – hopelijk snel- samen de schade kunnen inhalen.

Zodra er meer bekend is over het vervolg van de corona maatregelen, informeren wij u hierover via onze nieuwsbrief, website en social media kanalen.

We hopen dat u en uw familie in goede gezondheid verkeren en deze eenzame quarantaine-tijd goed doorkomen. Dat u van het mooie voorjaarsweer kunt genieten en tóch een fijne Moederdag tegemoet gaat!